Hoi! Ik ben Anna

Mijn achtergrond ligt in de filmwereld als art director, producer en als agent van regisseurs en scenaristen. Ik genoot altijd enorm van het leven op de filmset maar stiekem miste ik iets. Mijn verlangen om mensen te begeleiden en mijn creatieve achtergrond te kunnen combineren, komt nu samen in mijn werk als coach en trainer.

Dat geeft me energie en ongelooflijk veel voldoening.

Bovendien heb ik de afgelopen jaren intensief aan mijn eigen backbone en opleiding gewerkt en kan ik gebruik maken van een gevarieerde toolbox.

I learned to have a backbone instead of a wishbone. 

Tijdens de workshops, trainingen en coaching sessies werk ik samen met jou om te oefenen in effectieve communicatie, bewustwording op innerlijke blokkades en het stellen van gezonde grenzen.

Ik noem het ook wel innerlijke krachttraining.

Aan de hand van prikkelende opdrachten en creatieve oefeningen word je aangezet tot het anders waarnemen van patronen en obstakels.

Ook maak je kennis met de kracht van echt luisteren en om je meer in eigenheid uit te durven spreken. Een uitdaging voor de meesten van ons

Een workshop, training of coaching sessie bij The Backbone Collective is een investering in blijvende persoonlijke groei wat niet alleen een positief effect op jezelf heeft, maar ook op het collectief.

Wat ons als mens keer op keer gevraagd wordt, is onszelf te integreren met dat ene onmisbare, datgeen wat elk mens drijft. Maar soms ook zo ver weg lijkt.

Je weet wel.. LIEFDE!

Laat een bericht achter voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Anna de Beus